Kranio Sakral Terapi

om Kranio Sakral Terapi

Hvad er KST?
Det er en blid behandlingsmetode, der løsner spændinger og giver ro.

Kranio Sakral systemet består af knogler, bindevæv og cerebrospinalvæsken der flyder i rygraden. Hvis der er spændinger eller ubalancer i systemet bruger kroppen megen energi på at få rettet ubalancerne. Eller din krop reagerer måske med smerte.

Det er med lette tryk jeg behandler på kraniet, nakken og langs ryggen, og afspænder kroppen. Så kan kroppen slappe af og smerter forsvinder.

Bivirkninger
Det er normalt at føle træthed i et par dage efter behandling med KST, men du kan også opleve at dine symptomer bliver forværret i 2-3 dage, så vil symptomerne aftage.

Ikke alle kan behandles
Hvis du har øjensygdommen Grøn Stær (Glaukom) eller har haft en hjerneblødning eller blodprop i hjernen indenfor det sidste år, skal du ikke have behandling med KST.

Er du lige blevet gravid eller har haft tidligere aborter skal du også vente med KST-behandling.

Hovedpine
Du kan have meget god effekt af KST hvis du har hovedpine, hvad enten hovedpinen skyldes muskelspændinger, stress eller et tidligere uheld.

Hvis du har hovedpine, vil jeg koncentrere mig om at spænde af på dine muskler og bindevævshinder ved kraniet.

Måske har du prøvet kiropraktor, fysioterapi eller andre behandlere med nogen virkning, men mangler ”lige det sidste”. Her virker KST godt, og hjælper dig af med ”det sidste” af hovedpinen.

 

.

Piskesmæld
Også kaldet whiplash, er en skade der kendetegnes ved at nakken bliver bøjet frem og tilbage med risiko for skader af hvirvler, muskler, ligamenter og nervefibre bagefter.

Symptomerne kan være hovedpine, smerter i armene, tinnitus m.m. af forskellig styrke.

Piskesmæld har god effekt af KST, fordi det er en meget blid behandling.

Det vil specielt være musklerne omkring kraniekanten og nakken, som jeg vil bruge tid på at afspænde.

Har du piskesmælds symptomer, kan du regne med at få forværring af dine symptomer i et par dage efter behandlingen, og herefter vil symptomerne aftage.

KST til børn
Se min website på: http://www.lisa-lund.dk/

Husk, mindst én forældre skal være til stede under behandling af barnet.